MISSIÓ

L’escola de teatre de Tàrrega és un nou projecte que fomenta la unió entre arts escèniques i societat a Ponent. La companyia de teatre Emilia Gargot, els membres de la qual formen part de diverses entitats relacionades amb el territori, gestionen un espai de formació i pràctica obert a la ciutadania. Una escola que relaciona les arts escèniques amb el lleure, mitjançant l’ajuda d’entitats consolidades en els respectius sectors. Un projecte que busca assolir objectius progressivament amb un treball renovador constant.


VISIÓ

L’escola que planteja Emilia Gargot serà un espai d’aprenentatge, intercanvi i creixement que apostarà pel territori i les arts de carrer dins d’un marc inclusiu i comunitari. Un projecte que teixirà xarxes entre els diferents actors de la cultura escènica a ponent i que facilitarà la formació i el coneixement sobre les arts al carrer. Una escola amb uns objectius ambiciosos que aspiren a rebre un reconeixement del sector a cinc/deu anys vista.


VALORS

Territori / El projecte ha de tenir una fidelitat social amb el territori. Treballa per involucrar diferents comunitats i entitats.

Cultura / 
Com a generadora de pensament crític. Una societat amb cultura és una societat sàvia i madura.

Espai públic / 
L’objectiu final va dirigit a convertir-se en una referència de la formació en arts de carrer.

Compromís amb la diversitat / En Cruma no caben diferències de gènere, raça, religió, classe social ni qualsevol altre aspecte. Treballem amb mirada ètica i de manera que la nostra activitat puga repercutir en avanços socials.


OBJECTIUS

  • Oferir una proposta nova de formació no reglada per infants, joves i adults i una oferta regular de monogràfics i tallers específics.
  • Fomentar, a través de les arts escèniques, el creixement personal dels alumnes.
  • Realitzar un servei basat en els valors que transmeten les arts escèniques.
  • Buscar i executar col·laboracions entre diferents entitats vinculades al territori mitjançant activitats conjuntes.
  • Fomentar les arts de carrer a través de xerrades i tallers específics i col·laboracions de FiraTàrrega.