CRUMA, el taller d’arts escèniques de Tàrrega, és un nou projecte que neix per oferir a la ciutadania de Ponent classes de teatre a totes les edats i a diferents nivells.

Cruma 
és una obra de teatre escrita per Manuel de Pedrolo, un text perseguit per la censura franquista on hi son presents la idea de llibertat i una actitud de revolta. 

Som Taller com a espai creatiu on es realitza un treball manual o artesà

Estem a Tàrrega com a ciutat estretament vinculada amb les arts escèniques. Tenim un compromís amb el territori i la seva gent.

Entenem la formació teatral com una eina de creixement completa que aporta uns sèrie d’aptituds i valors molt importants i imprescindibles per la persona. Defensem les arts escèniques com a eina pedagògica en la que es poden treballar aspectes bàsics d’àmbits socials, laborals i personals,  que engloben una sèrie d’elements i valors imprescindibles en el desenvolupament humà.


CRUMA és un espai on s’imparteixen tant cursos continuats com monogràfics específics, a nivell lúdic com professional, per a totes les edats i on tothom pot trobar el seu lloc. A més a més, el projecte neix amb una sèrie de sinergies i treball amb xarxa amb institucions i entitats de la ciutat que aportaran un benefici per l’alumnat. FiraTàrrega, EASD Ondara o l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Tàrrega són clars exemples.

El taller és gestionat per Emilia Gargot, companyia de teatre de Tàrrega nascuda al pas dels seus membres pel Postgrau d’Arts de Carrer de FiraTàrrega. Tots els membres de la companyia, així com l’equip docent de l’escola, han cursat estudis i formacions relacionades amb el sector i són professionals de les arts escèniques en actiu. Amb diferents especialitats, cada professor aporta diverses mirades i plantejaments als grups.INFORMACIÓ GENERAL 


CRUMA ofereix tres línies d’activitat:

1. Tallers de teatre

Oferim classes de teatre per a totes les edats amb un pla d’estudis adaptat a cada nivell, vetllem perquè les sessions siguin tan productives com vulgui l’alumnat i més. Les classes s'impartiran a l'ESAD Ondara.

#Puck (1r a 3r de primària) 21€/mes

#Medea (4t a 6è primària) 24€/mes

#Sorne (12 a 14 anys) 24€/mes

# Ubú ( 15 a 17 anys) 24€/mes

#Godot (+18 anys) 24€/mes

2. Classes a centres

Existeix la possibilitat que centres educatius i/o socials contractin els nostres serveis per incorporar el teatre al seu pla d’estudis o com a activitat complementària per a un determinat grup d’alumnes/usuaris. Per aquesta opció podeu trucar directament al telèfon d’informació o escriure un correu a cruma@emiliagargot.com i us informarem.


3. Tallers i monogràfics específics
Durant el curs l’escola oferirà conjuntament amb altres entitats i institucions diverses sessions d’un, dos o tres dies de formacions específiques (escenografia, dansa, clown,...) en les que els alumnes de l’escola gaudiran de descomptes.


CONTACTE DE L'ESCOLA
+34 646 61 01 71
cruma@emiliagargot.com
Facebook / Instagram